Vårnyheter!

Jag vill önska er en riktigt GLAD PÅSK!

Både våren och påsken har anlänt och jag tror att ni, liksom jag och mina hästar, njuter av solens värme och grönskan som sakta börjar blomma ut. Vintern känns nu långt borta här på Gotland och snart är sommaren här.

Men det händer inte bara saker i naturen, nu finns mycket på gång hos Jennie Orleifson – Häst-och ryttarutbildning!

Hur låter ordet Ryttarhälsa eller en inspirerande visning kring hästträning i era öron? Eller varför inte boka en semester på Gotland där du kan njuta av naturen och fördjupa dig i träningen med hästarna. Kom själv eller ta med hela familjen!

 

Här kommer lite härliga vårnyheter!

Boka visning:
Jag kan nu erbjuda grupper att komma hem till mig på en inspirerande visning av när jag tränar mina hästar.
Några av er har varit ute på mina Öppna träningar som jag har några gånger per år, men nu går det alltså att boka en egen visning om ni är en grupp. Här går det att välja ett specifikt tema som ni är intresserade av att lära er mer om. Det går även bra att boka en serie träffar. Med andra ord ger det här er chansen att påverka så att att visningen passar just era behov och önskemål!

Kontakta mig för mer info om upplägg och prisuppgifter.

Ryttarträning/Ryttarhälsa:
Jag har under mina år som ryttare inte bara intresserat mig för hästens hälsa utan även min egen då jag märkt att det bidragit till positiva effekter både i stallet och i övriga livet. Som barn idrottade jag mycket inom olika sporter men de senaste åren har jag främst tränat yoga, pilates och löpning.
Är du intresserad av att  förbättra ditt välbefinnande?
Kontakta mig så kan vi om ni är flera bilda en träningsgrupp där ni får hjälp med träning, tips på kost och andra små knep att ta till i vardagen för en bättre hälsa och bättre ridning!

Kontakta mig för mer info om upplägg och prisuppgifter.

Veckoelev:
Under detta år kommer jag också kunna ta emot så kallade veckoelever.
Att vara veckoelev innebär att man har chans att göra en djupdykning i träningen. Träning sker mån-fre och du väljer själv hur många lektioner du vill ta under dessa dagar. Förutom att ta lektioner själv så har du möjlighet att se på när jag tränar mina hästar. Möjlighet för dig och hästen att bo på gården finns. Det går även bra att låna mina hästar för lektion.

Mer info kommer på hemsidan, men är du redan nu intresserad och vill veta mer så kontakt mig.

 

Jag hoppas att ni alla får en härlig påsk och en god fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *