Ekologisk Aloe Vera

Jag jobbar även som oberoende återförsäljare för Forever Living Products.

 

Jag tycker det är ett perfekt komplement för att uppnå hälsa både för människor och djur. Välj och vraka mellan högkvalitativa kosttillskott, hudvårdsprodukter, hårvårdsprodukter och smink. Alla produkter (med några få undantag) innehåller ekologiskt odlad Aloe vera från Forevers egna plantager som håller hög kvalité och har bra arbetsförhållanden för de anställda.

Det började med den ”gula dunken”, Aloe Vera Gel, en dryck gjord på aloe verans innergelé. Ett kosttillskott som hjälper kroppen att behålla sitt naturliga försvar. Den förbättrar upptaget av antioxidanter och vitaminer från kosten. Samt motverkar för mycket magsyra och påverkar även tarmens mikroflora så att proteinupptaget underlättas.

Aloe Vera Gel

Med åren så har allt fler produkter utvecklats för att hjälpa dig att må gott.

Några av mina favoritprodukter:

Aloe Vera Gelly
Denna använder jag till nästan allt! Både till mig själv och hästarna. Den är suverän vid läkning av sår, brännskador (även soleld), kliande insektsbett mm. Jag använder den även som ansiktskräm under natten.
Aloe Heat Lotion
Min räddare i nöden efter hårda arbetsdagar med trötta eller ömma muskler. Ett jätte skönt muskelliniment som vårdar musklerna.
Aloe Ever-shield Deodorant
En deodorant som är fri från aluminium. Den har en fräsch doft som tilltalar mig och lämnar aldrig några fläckar på kläderna.
Forever Ultra Vanillia/Chocolate
Ett proteinpullver som blandas till en drink, gluten- och laktosfri. Perfekt för mig att ta med när jag åker runt bland kunder så jag får i mig protein, vitaminer och mineraler. Ett mycket bättre sätt att få energi på än sötsaker som det annars lätt blir.

Forever Ultra Vanillia/Chocolate

Nöjdkundgaranti
Garantin innebär att om du inte är nöjd med ditt köp, kan du lämna tillbaka varan oanvänd eller helt eller delvis använd. Du får tillbaka pengarna utan diskussion.

 

Kontakta mig om du vill köpa eller få mer information om produkterna.

 

Comments are closed.