Hyr boende

Gården ligger 4,5 mil söder om Visby och 1 mil från samhället Hemse. Havet ligger 15 min bort med bil. 1,5 km från gården finns det ett busstopp med turer till bland annat Burgsvik, Hemse, Klintehamn, Tofta och Visby.

Lägenheten ligger i gårdens flygel. Den är fördelad på 2 plan och har 3 rum och kök med totalt 6 bäddar. Köket är välrustat med kyl, frys, spis, ugn, kaffebryggare, micro, vattenkokare, brödrost mm. Badrummet har toalett, handfat och dusch.
Internetanslutning finns (kan vara begränsad). Tillgång till egen trädgård med uteplats och möbler.

Gården är väldigt naturskön med många vackra platser att njuta av. Och det finns normalt kalvar, lamm, grisar, hästar, hundar och katter här.

Övrigt: Självhushåll. Sänglinne tas med. Lakan och badrumshanddukar ingår ej. Tvättmaskin finns att låna vid behov. Städning ingår ej och görs av er innan avresa.
Lakan, städning mm kan ordnas mot en extra kostnad.

LEDIGA VECKOR 2018:
23, 24, 25, 26, 34, 35, 36

Bytesdag måndagar.

 

Pris:
Högsäsong (v. 27-31) 4 400 kr/vecka
Lågsäsong (övriga veckor på året) 3 400 kr/vecka

För dig som önskar hyra kortare vistelse (gäller ej högsäsong), till exempel över en helg, kontakta mig för prisuppgifter.

Vill du ta med ditt husdjur eller häst? Eller har du andra frågor eller önskemål? Kontakta mig på telefon eller mejl.

Välkommen med  frågor och bokningar!

Klicka på bilderna för att visa i större format.

Gården ligger ca 4,5 mil söder om Visby och 1 mil från samhället Hemse. Havet ligger 15 min bort med bil. 1,5 km från gården finns det ett busstopp med turer till bland annat Burgsvik, Hemse, Klintehamn och Visby.

Lägenheten ligger i gårdens flygel. Den är fördelad på 2 plan och har 3 rum och kök med totalt 6 bäddar. Köket är välrustat med kyl, frys, spis, ugn, kaffebryggare, micro. Badrummet har toalett, handfat och dusch. Internetanslutning finns. Tillgång till egen trädgård med uteplats och möbler.