~ NYHETSBREV ~ 08/02-15

Hej i vinterlandet!

Även här på Gotland blev det tillslut lite vinter. Även om det lär pendla fram och tillbaka.

Jag hoppas ni har haft en bra start på det här året.
Istället för nyårslöfte så har jag valt ett ledord som inspiration för 2015. Ordet är Mod. Att våga ta steget att utmana mig själv. Att inte låta rädslan stå i vägen för att uppleva glädje.

En av mina största utmaningar detta år kommer bli att jag ska studera. Jag kommer läsa en grundkurs i Jordbruk med start 2 mars. Första terminen håller på fram till 12 juni. Studierna startar igen i början på augusti och pågår fram till jul. Jag kommer fortsätta jobba på eftermiddagar och helger så mycket tiden och energin räcker till. Detta kan innebära att det blir lite svårare att boka tid under det här året, men jag hoppas ni kommer ha överseende med detta då det är
under en begränsad tid. Jag kommer
göra mitt bästa för att hinna med 🙂


För er som tar lektioner skulle det verkligen underlätta för mig om man kunde ordna lektionsdagar/endagskurser. Ni som har möjlighet att transportera era hästar kan meddela mig så kan vi få ihop ett kul upplägg för träningen i vår.

Jag vill också tipsa om att vi har två boende på gården som hyrs ut per vecka. Om ni eller någon ni känner behöver semesterboende på en vacker gotländsk gård kan ni kontakta mig.

 

Jag önskar er en god fortsättning och jag hoppas att ni fortsätter att jobba för att uppnå era drömmar!

 

Hälsningar
Jennie Orleifson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *