Uppdatering

Aktiviteten här i flödet har inte varit så stor den senaste tiden så jag tänkte jag skulle uppdatera er på vad som har hänt och händer.

Som ni kanske sett under sommaren så har Hästresan varit och besökt mig och mina hästar, ett reportage med bilder hittar ni lite längre ner bland inläggen.

Ni har kanske också sett till salu-annonsen på Dansa på Facebook-sidan. Dansa har fått ett nytt fint hem där jag är säker på att hon kommer ha det jätte bra. Och jag och Maja har välkomnat en ny vän in i våra liv, Prins Oliver. Prins Oliver är en övervuxen Svensk ridponny efter EG Pauli. En valack på 6 år som både jag och Maja fattat stort tycke för.

Under sommaren har den mesta tiden gått åt till att ta hand om gården och djuren som vi har. Efter en vår med intensiva studier så har det varit fantastiskt att få ha daglig omvårdnad av hästar, kalvar och grisar och att få vara fysiskt aktiv i vardagen igen!
En del nya och gamla elever på olika delar av ön har tagit lektioner och jag hade önskat att det funnits tid för fler lektioner denna sommar.

Nu har hösten börjat smyga sig på och studierna är åter igång. Sista rycket nu, till jul är det klart :)

Under hösten kommer jag verka hovar och ge lektioner i mån av tid. Är du intresserad så hör av dig så ser vi om vi kan lösa det.
För dig som har möjlighet att åka med din häst är det lättare att få en lektionstid om du kommer hem till mig och tar lektion. Det går även bra att komma hit och låna häst för lektion.

Hoppas ni alla får en underbar höst!

 

Bilder på Prins OliverMaja och Oliver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

7,262 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>